Unduh Parangkat Lunak

Unduh Flutter

Flutter

Kerangka pangwangunan aplikasi sélulér Flutter mangrupikeun kerangka pangwangunan aplikasi silang kinerja tinggi. Kalayan program anu didukung ku Google, anjeun tiasa ngembangkeun aplikasi mobile anjeun langkung gancang sareng langkung fungsional. Kuring ogé tiasa nyebatkeun yén Flutter, anu mangrupikeun kerangka anu raoseun pisan dina...

Unduh Unreal Engine

Unreal Engine

Unreal Engine 4 mangrupikeun salah sahiji mesin kaulinan anu dianggo pikeun ngembangkeun gim video. Éta tiasa dianggo dimana waé ti kaulinan mobile dugi ka platform VR. Unreal Engine 4 nyaéta mesin kaulinan. Unrael Engine, dikembangkeun ku Epic Games, parantos nyababkeun puluhan kaulinan suksés dugi ka ayeuna. Mesin ieu, anu ngandung...

Unduh Android Studio

Android Studio

Android Studio mangrupikeun program resmi sareng gratis Google nyalira anu tiasa anjeun anggo pikeun ngembangkeun aplikasi Android. Android Studio mangrupikeun program anu lengkep sareng gratis anu dirancang pikeun pamekar aplikasi Android. Program éta disertakeun ku seueur alat pamekar Android. Sareng Android Studio, anu tiasa...

Unduh Notepad++

Notepad++

Kalayan Notepad ++, anu ngadukung seueur program sareng basa desain wéb, anjeun bakal ngagaduhan perangkat lunak éditan téks multi-fitur anu anjeun pikahoyong. Notepad ++ C, C ++, Java, C #, XML, HTML, PHP, Javascript, file RC, nfo, doxygen, file ieu, file batch, ASP, VB / VBS, SQL, Objective-C, CSS, Pascal , Perl, Python, Mangrupikeun...

Unduh Anaconda

Anaconda

Anaconda Navigator kalayan sadaya alat anu diperyogikeun pikeun anu hoyong ngembangkeun Python dina Windows. Sebaran Anaconda; Éta kalebet sadaya alat pamekar anu bakal ngajantenkeun anjeun gampang ngembangkeun aplikasi pembelajaran mesin nganggo python. Sababaraha IDE élmu data anu sumping dina Anaconda Navigator; Parangkat lunak...

Unduh Kate Editor

Kate Editor

Kate Editor mangrupikeun Editor téks pikeun Windows. Kate mangrupikeun éditor téks multi-tampilan ku KDE anu tiasa dianggo sareng sababaraha dokumén. Nampilkeun lipat kode, panyorot sintaksis, bungkus kecap dinamis, terminal anu dipasang, antar muka plug-in anu lega, sareng sababaraha dukungan skrip anu saderhana, proyék Kate tiasa...

Unduh Malware Hunter

Malware Hunter

Malware Hunter mangrupikeun program anu ngabantosan anjeun tina virus Malware Hunter mangrupikeun program antivirus anu tiasa anjeun anggo upami anjeun badé ngajagi komputer tina malware sareng virus anu nekad. Malware Hunter, dikembangkeun ku Glarysoft, dasarna nyaéta parangkat lunak kaamanan anu dirancang pikeun ngaktipkeun anjeun...

Unduh Metasploit

Metasploit

Cara gampang pikeun ngalaksanakeun tés kaamanan pikeun proyék-proyék anjeun. Metasploit mangrupikeun parangkat lunak kaamanan anu nyayogikeun inpormasi ngeunaan kerentanan, ngabantosan dina uji coba penetrasi sareng pangembangan tanda tangan IDS. Metasploit ngabantosan anjeun pikeun ngalampahkeun langkung seueur tibatan mastikeun...

Unduh Windscribe

Windscribe

Windscribe (İndir): En iyi ücretsiz VPN programı Windscribe, gelişmiş özellikleri ücretsiz planda sunmasıyla öne çıkan VPN programı. Ücretsiz 10GBın üzerinde veri kullanımına izin veren VPN programı, güvenlik duvarı, reklam engelleyici, iz sürücü engelleyici, hız kontrolü, gizlilik modu, çift VPN, P2P gibi ücretli VPNlerin sunduğu...

Unduh AVG VPN

AVG VPN

AVG Secure VPN nyaéta perangkat lunak VPN gratis pikeun Windows PC (komputer). Pasang AVG VPN ayeuna pikeun ngajagi jaringan WiFi anjeun sareng browsing sacara anonim. AVG Secure VPN atanapi AVG VPN mangrupikeun program VPN gratis anu ditawarkeun ka Windows PC, komputer Mac, telepon Android sareng pangguna iPhone. Pikeun ngajagi jaringan...

Unduh Clever Dictionary

Clever Dictionary

Kalayan aplikasi Kamus Palinter, anjeun tiasa milarian inpormasi anu anjeun milari sumberdaya kualitas. Aplikasi Kamus Palinter diterbitkeun salaku program gratis anu tiasa anjeun anggo nalika ngalakukeun inpormasi atanapi panilitian data dina komputer anjeun sareng anu ngungkabkeun hasil inpormasi anu dipilarian tina seueur sumber....

Unduh Stellarium

Stellarium

Upami anjeun hoyong ningali bintang, planét, nebulae sareng jalan susu di langit ti lokasi anjeun tanpa teleskop, Stellarium nyandak tempat anu teu dipikaterang kana layar komputer anjeun dina 3D. Stellarium ngarobah komputer anjeun kana planetarium gratis. Anjeun tiasa ngalalana dina perjalanan anu saé sareng program anu mintonkeun...

Unduh Easy Cut Studio

Easy Cut Studio

Anjeun tiasa motong bentuk sareng téks nganggo Easy Cut Studio Easy Cut Studio mangrupikeun program motong bentuk anu ngamungkinkeun pangguna pikeun motong font TrueType atanapi OpenType, motong SVG atanapi PDF. Easy Cut Studio henteu ngan ukur ngamungkinkeun pangguna pikeun motong font sareng bentuk dina dokumén, tapi ogé ngabantosan...

Unduh DWG FastView

DWG FastView

DWG FastView mangrupikeun program anu dikembangkeun pikeun anjeun pikeun gampang ningali karya AutoCAD dina komputer berbasis Windows. DWG FastView, DWG sareng DXF jsb dina Windows. Mangrupikeun program anu ngamungkinkeun anjeun ningali file nganggo ekstensi. Program anu disebat AutoCAD mangrupikeun salah sahiji program anu tiasa dianggo...

Unduh Ashampoo Photo Optimizer 2018

Ashampoo Photo Optimizer 2018

......

Unduh WonderFox Photo Watermark

WonderFox Photo Watermark

Watermark poto anjeun kalayan nol kualitas leungitna. WonderFox Photo Watermark mangrupikeun program anu tiasa anjeun anggo pikeun nambihan watermarks kana poto dina komputer Windows anjeun. Kuring nyarioskeun program hébat anu nawiskeun langkung ti 150 bahan watermarking gratis, dukungan pikeun watermark gambar sareng téks, témplat siap...

Unduh Wise Folder Hider

Wise Folder Hider

Kalayan Wise Folder Hider, anjeun tiasa nyumputkeun file sareng folder anjeun gratis, nyegah anu sanés tina aksés kana data pribadi anjeun. Wise Folder Hider mangrupikeun alat panyumput file sareng folder gratis. Pangguna tiasa nyumputkeun file sareng folder na dina partisi lokal atanapi alat anu tiasa dicabut ku bantosan program. Data...

Unduh Live for Speed: S2

Live for Speed: S2

Live for Speed ​​mangrupikeun gim simulasi balap anu realistis anu tiasa anjeun maénkeun dina komputer sistem operasi Windows anjeun. Live for Speed ​​mangrupikeun salah sahiji gim anu paling dipikaresep anu dipikahoyong ku sadayana pamaén anu hoyong ilubiung dina simulasi balap anu réalistis. Upami anjeun hoyong mikaresep gim ieu dimana...

Unduh PES 2021 LITE

PES 2021 LITE

PES 2021 Lite tiasa diputer pikeun PC! Upami anjeun milari pertandingan maén bal gratis, eFootball PES 2021 Lite mangrupikeun rekomendasi kami. PES 2021 Lite PC debut pikeun anu ngarepkeun pertandingan maén bal PES gratis! Kaulinan sepak bola eFootball PES 2021 Lite, anu dijaga saloba FIFA dina PC, konsol sareng sélulér, ayeuna sayogi...

Unduh Notepad3

Notepad3

Notepad3 mangrupikeun éditor anu tiasa nyerat kode dina alat Windows. Notepad3, anu dikembangkeun ngalawan Notepad, anu henteu kantos robih sareng berinovasi dina 20 taun sajarah Windows sareng didesain kanggo dianggo ku pangembang parangkat lunak, tiasa ngadukung seueur bahasa. Notepad3 mangrupikeun éditor anu suksés kusabab panyorot...

Unduh Anno 1800

Anno 1800

Anno 1800 dileupaskeun salaku gim strategi. Anno 1800 mangrupikeun vérsi 2019 tina strategi permainan anu parantos di ngembangkeun mangtaun-taun. Anno 1800, dikembangkeun ku Blue Byte sareng diterbitkeun ku Ubisoft, menonjol salaku salah sahiji gim strategi anu dikembangkeun pikeun waktos anu lami. Anno 1800, anu béda sareng gim strategi...

Unduh UltraEdit

UltraEdit

UltraEdit mangrupikeun alat solusi propésional anu janten pilihan seueur programer di panjuru dunya, ngadukung puluhan format. Béda sareng parangkat lunak éditor téks sanés anu ngagaduhan fitur canggihna, UltraEdit mangrupikeun éditor téks propésional anu cocog sareng basa pamrograman anu béda sapertos txt, hex, XML, HTML, PHP, Java,...

Unduh Hello Neighbor 2

Hello Neighbor 2

Hello tatangga 2 aya dina Steam! Hello Neighbor 2 Alpha 1, salah sahiji gim horor siluman terbaik di PC, ayeuna sayogi diunduh gratis. Hello Neighbor 2 Alpha 1 sayogi pikeun diunduh gratis sateuacan Hello Neighbor 2 dileupaskeun. Hello Neighbor, salah sahiji gim horor siluman pangsaéna dina PC sareng mobile, mangrupikeun sekuel. Nyobian...

Unduh Maxnote

Maxnote

Maxnote mangrupikeun aplikasi catetan anu anjeun tiasa anggo dina sistem operasi Windows. Maxnote mangrupikeun aplikasi nyandak catetan anu tiasa anjeun anggo dina komputer anjeun. Maxnote nawiskeun ampir sadaya pesaing na tiasa laksanakeun sacara gratis di daérah anu kalapa kompetitif ieu. Anjeun tiasa ngalebetkeun catetan dina...

Unduh Image Tuner

Image Tuner

Image Tuner mangrupikeun program éditan gambar anu gratis sareng suksés anu tiasa anjeun gampang ngalakukeun panyuntingan gambar sadidinten. Seueur pangguna henteu peryogi fitur fungsional program sapertos Photoshop pikeun ngalakukeun tugas manipulasi gambar saderhana sareng biasa. Kusabab, sacara umum, operasi sadidinten urang lakukeun...

Unduh Reshade

Reshade

Reshade mangrupikeun aplikasi anu menerkeun piksel poto anjeun ngagedékeun sareng ngahasilkeun gambar kualitas anu langkung saé. Reshade mangrupikeun salah sahiji aplikasi éditan gambar. Anjeun kedahna tingali yén kualitas gambar naon kalayan résolusi rendah turun nalika anjeun nyandak kana rasio résolusi anu langkung luhur anu anjeun...

Unduh PDF Unlock

PDF Unlock

PDF Unlock mangrupikeun aplikasi anu dikembangkeun ku Uconomix anu ngaluarkeun kecap akses tina file PDF. PDF Unlock mangrupikeun program pikeun muka file PDF anu énkripsi. PDF Unlock bakal dipasang teu lami saatos anjeun ngeklik file instalasi sareng bakal langsung nyandak anjeun ka layar utama. Tapi sateuacan ngahontal tahap ieu,...

Unduh Cyber Dust

Cyber Dust

Cyber ​​Dust mangrupikeun aplikasi olahtalatah instan sareng sistem sapertos Snapchat anu sacara otomatis tiasa ngahapus pesen. Debu Cyber ​​nyayogikeun pesen anjeun sacara otomatis saatos waktos anu ditangtoskeun nalika ngobrol sareng réréncangan atanapi jalma di panjuru dunya, éta mangrupikeun aplikasi anu tiasa dianggo dina sélulér...

Unduh DAEMON Tools Lite

DAEMON Tools Lite

DAEMON Tools Lite mangrupikeun program nyiptakeun disk virtual gratis anu anjeun tiasa sacara gampang muka file gambar nganggo ekstensi ISO, BIN, CUE ku nyiptakeun disk virtual. DAEMON Tools Lite mangrupikeun perangkat lunak gratis sareng dipercaya anu ngamungkinkeun pangguna pikeun gancang sareng gampang nyiptakeun disk virtual (drive)...

Unduh Orion File Manager

Orion File Manager

Upami anjeun milari pangatur file anu pinter sareng gancang pikeun ngatur file anjeun, anjeun tiasa nyobian aplikasi Orion File Manager. Aplikasi Orion File Manager ngamungkinkeun anjeun ngatur sacara gampang file anjeun dina alat Android anjeun. Upami anjeun hoyong gampang ngatur pidéo, gambar, dokumén, musik, file APK sareng file arsip...